Cultuur en Kunst moeten grenzen verleggen

Nu ook voor de inwoners van Lummen

Ben je minstens 18 jaar en heb je zin om cultuur op te snuiven en een culturele voorstelling of tentoonstelling bij te wonen in de culturele centra van Herk-de-Stad, Halen, Nieuwerkerken of Geetbets?
Via de intergemeentelijke cultuurcheque kunnen ook de inwoners van Lummen genieten van een korting van 10,00 euro (2 x 5,00 euro) per persoon per kalenderjaar. Elke meerderjarige Lummenaar kan aan de UiTbalie twee cultuurcheques afhalen, ter waarde van 5,00 euro per stuk.

De cheques zijn alleen geldig voor gemeentelijke cultuuractiviteiten. Activiteiten georganiseerd door verenigingen of commerciële activiteiten komen niet in aanmerking. Het programma van deze culturele centra vind je via de onderstaande links.

Praktisch

Enkele concrete voorbeelden om het helemaal te verduidelijken. Een Lummenaar gaat tweemaal per jaar naar De Markthallen in Herk-de-Stad en gebruikt daar telkens een cheque van 5,00 euro. Een andere Lummenaar gebruikt dan weer een cheque van 5,00 euro om een voorstelling in Nieuwerkerken bij te wonen en gebruikt de tweede cheque van 5,00 euro in De Markthallen in Herk-de-Stad voor een andere voorstelling.
Op jaarbasis betekent dit dus telkens een korting van 10,00 euro. 

Contact

UiTbalie
Dr. Vanderhoeydonckstraat 56, 3560 Lummen
T 013 390 515
E vrijetijd@lummen.be

OF
de andere deelnemende gemeenten: zie hoger