Kom naar Lummen Village op vrijdag 28 april 2017

Gratis inkom, kinderanimatie en enkele drankconsumpties 

Van donderdag 27 april tot en met zondag 30 april 2017 kan je op de terreinen van de familie Postelmans te Lummen terecht voor de Longines Spring Classic of Flanders. Dit is België’s belangrijkste outdoor jumpingevenement met een indrukwekkend deelnemersveld. Zo zijn Pieter Devos, Olivier en Nicolas Philippaerts, Jerome Guery, Gregory Whatelet, Penelope Leprevos, Michael Whitaker en vele andere present. Voor de vierde keer op rij organiseert het gemeentebestuur van Lummen in samenwerking met de familie Postelmans ‘Lummen Village’ en dit op vrijdag 28 april 2017. ‘Lummen Village’ is een exclusief dorp voor Lummenaren met een aparte inkom, parking en kinderanimatie en dit allemaal gratis. 
 
Als Lummense inwoner ontvang je op woensdag 26 april een persoonlijke uitnodiging in je brievenbus * (zie afbeelding). Op vertoon van deze uitnodiging mag je gratis binnen op vrijdag 28 april en ontvang je naast enkele gratis drankconsumpties ook een gratis inkomkaart voor het evenement van zaterdag of zondag.

De toegang voor Lummen Village kan je enkel via de Kruisstraat en Goeslaerstraat bereiken, volg de wegwijzers ‘Lummen Village’.

*Geen uitnodiging ontvangen, verwittig dan even het onthaal 013 390 590 en ze leggen je een uitnodiging klaar om af te halen. 

Zaterdag 29 april 2017: Beker van Lummen voor de paardensport

Op zaterdag 29 april om 11.30 uur kan je de Beker van Lummen volgen, een jumpingwedstrijd uitsluitend voor Lummense combinaties ruiter en paard. Vorig jaar won Francis Das de wedstrijd, kom langs en ontdek wie dit jaar de winnaar wordt.