Menu

Beker van Lummen voor de Paardensport

Beker van Lummen voor de Paardensport zaterdag 29 april 2017

Voor de 15de keer waren de terreinen van de gebroeders Postelmans in Goeslaer het decor voor de Beker van Lummen voor de Paardensport. 

Voor dit jubileumjaar waagden 31 ruiters hun kans. 

De overwinning ging dit jaar naar Joke Dupae met haar paard Hera van 't Kruis. De tweede prijs ging naar Katrien Cools met Kentucky en de derde plaats werd weggekaapt door Jan Michiels met Burissa H. 

Burgemeester Luc Wouters, schepen van sport Wim Vangeel, Johan Quintens en Jos Wauters van de sportraad en Marcel Steegmans, één van de grondleggers van de Beker van Lummen, overhandigden de trofeeën. 

Uitslag Beker van Lummen 2017


Uitslag Beker van Lummen: 

Uitslag: 
1) Joke Dupae met Hera van 't Kruis
2) Katrien Cools met Kentucky
3) Jan Michiels Burissa H
4) Benny Schepers met Idemdilo des Bijgaerds
5) Inge Schepers met Kanselier vd Zwartebleshoeve
6) Ronald Steegmans met Goldenboy
7) Jasper Schepers met Agandance van 't Gelutt
8) Hannelore Haijen met Bacardi van het Roelhof Z
9) Amber Grommen met Bamiro z
10) Guillaume Sterkmans met Leonard

Palmares

Winnaars paarden
2003: Messina Postelmans
2004: Luc Geerts
2005: Inge Schepers
2006: Benny Schepers
2007: Yannick Paulissen
2008: Wesley Carmans
2009: Yannick Paulissen
2010: Tessa Aerts
2011: Jessie De Reydt
2012: Jessie De Reydt
2013: Jessie De Reydt
2014: Kirsten Houben
2015: Francis Das
2016: Francis Das

Winnaars pony's
2003: Jeroen Appelen
2004: Jeroen Appelen
2005: Yannick Paulissen
2006: Dylan Vandersmissen
2007: Jeroen Appelen
2008: Shari Van de Wiele
2009: Laura Thijs
2010: Dorien Stevens
2011: Dorien Stevens
2012: Alexander Cleeren
2013: Claudia Moons
2014: Tristan Guisson

Enkele sfeerbeelden Beker van Lummen 2017