Zalen en uitleenmateriaal online reserveren

Ben je op zoek naar een zaal voor een feestje of een vergadering? Zoekt jouw vereniging nog een locatie voor een fuif of zoekt je sportclub nog onderdak? Vanaf september zal het reserveren van gemeentelijke accommodaties en het aanvragen van uitleenmateriaal eenvoudiger dan ooit zijn. Er wordt namelijk een online reservatietool voor zalen en materialen gelanceerd: https://reservaties.lummen.be Via deze online toepassing kan je op elk ogenblik de beschikbaarheid van zalen en materialen raadplegen en deze meteen reserveren.

Een sporthal reserveren

De reservatietool is geschikt voor zowel sportclubs met een wekelijkse bezetting als voor particulieren die een sporthal zoeken. Sportclubs kunnen via deze tool hun reservaties eenvoudig beheren, wijzigingen aanvragen, facturen raadplegen enz. Ben je voor één keer op zoek naar een sporthal? Dan weet je via deze tool onmiddellijk wanneer de zaal beschikbaar is. De reservaties van sporthallen worden beheerd door de Sportdienst.

Culturele infrastructuur reserveren

Ook de zalen in het Gemeentelijk Cultuur- en Ontmoetingscentrum Oosterhof kan je via deze tool reserveren. Je kan online de beschikbaarheid van de 6 verschillende zalen raadplegen, onmiddellijk je reservatie aanvragen en eventuele materialen (vb. beamer) en dranken bestellen. De reservaties van culturele infrastructuur worden beheerd door de dienst Vrije tijd. 

Uitleenmateriaal 

Ook voor het reserveren van uitleenmateriaal wordt een verplaatsing naar de UiTbalie overbodig. In de reservatietool kan je namelijk ook terecht voor het lenen van kleine (vb. megafoon) en grote gemeentelijke uitleenmaterialen (vb. tent of nadarhekken) voor een evenement dat je vereniging organiseert. De reservaties van de uitleenmaterialen worden beheerd door de dienst Vrije tijd.

Meer info
Dienst Sport
Sportweg 8, 3560 Lummen
T 013 390 490
E sport@lummen.be

Dienst Vrije tijd
Dr. Vanderhoeydonckstraat 56, 3560 Lummen
T 013 390 515
E vrijetijd@lummen.be