Elektrische deelwagens op Charles Wellens-plein

De gemeente Lummen heeft in het kader van het behalen van de klimaatdoelstellingen twee elektrische wagens in gebruik genomen die door het personeel gebruikt zullen worden voor dienstverplaatsingen. Tegelijkertijd werd beslist om ook de Lummenaar de gelegenheid te geven om van deze voertuigen gebruik te maken. De elektrische voertuigen kunnen gereserveerd kunnen worden door de Lummenaar voor eigen gebruik en dit na de kantooruren en tijdens weekends. Voor één wagen bestaat ook de mogelijkheid om tijdens de kantooruren te reserveren.

Duurzaam autodelen voor inwoners

In haar vloot heeft de gemeente Lummen twee Moovee elektrische deelvoertuigen van het type Renault Zoé en Kangoo opgenomen voor gebruik door de gemeentelijke diensten. Deze wagens staan opgesteld aan het laadstation op het Charles Wellensplein.

De wagens kunnen ook gereserveerd worden door de Lummenaren op het moment dat ze niet gebruikt worden door de gemeentelijke diensten.

Wanneer kunnen de Lummenaren de wagens reserveren?

De Renault Zoë kan zowel tijdens de kantooruren als tijdens het weekend gereserveerd worden. Het is wel mogelijk dat de wagen tijdens de kantooruren reeds als gereserveerd staat door het gemeentebestuur.

De Renault Kangoo kan enkel gereserveerd worden op maandag vanaf 20u00, van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 18u00 en tijdens de weekends.

Aanmaken van een account en downloaden gebruikshandleiding

Het aanmaken van een account en het gebruik van de wagen is heel eenvoudig. Download de Moovee Business App in de store van je keuze (Apple of Android) en hou je eID en rijbewijs bij de hand om een account aan te maken. Download vervolgens de handleiding en binnen de 10 minuten ben je aan het rijden.

Contacteer

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox