Bootcamp

Locatie


Datum
vrijdag 03 juni 2022 tot zaterdag 31 december 2022
Uren
- dinsdag, donderdag
- dinsdag, donderdag
- dinsdag, donderdag
Organiser
Body and Soul
Prijs
10
Prijsomschrijving

Basistarief: 10 euro
10-beurtenkaart: 90 euro
20-beurtenkaart: 150 euro

In het Bootcamp-programma kan je onder leiding van een gediplomeerde lesgever terecht voor een total body workout. Tijdens zo'n sessie krijg je een uurtje de kans om in leuk gezelschap heerlijk af te zien in de gezonde buitenlucht. Aangezien iedereen de oefeningen kan uitvoeren op zijn eigen tempo is Bootcamp geschikt voor alle fitnessniveaus. Er wordt steeds gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht, dus mannen en vrouwen kunnen elk op hun eigen niveau trainen. We werken op verschillende aspecten van kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen, maar ook snelheid en coördinatie komen tijdens de training aan bod. Aan de hand van allerlei squats, lunges, push-ups, planks, groiners en back extensions wordt elk deel van het lichaam onder handen genomen.

De Bootcamp-sessies gaan door in groepen van max. 14 personen. Dat heeft voordelen: je leert nieuwe mensen kennen en kan aan je conditie werken in een leuke sfeer. Bovendien is er ook een grote motiverende factor. Je bent meer geneigd je trainingsmomenten na te komen en zal al eens een extra inspanning leveren, met extra resultaat als gevolg. En geeft toe, het is nu eenmaal veel leuker om niet alleen af te zien! Daarnaast krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht en kan individueel bijgestuurd worden.

Kom gerust eens een kijkje nemen of ervaar ineens zelf hoe het er aan toegaat tijdens een gratis kennismakingsles! Dan kan je het waarschijnlijk zelf beamen: naast de stijve spieren achteraf hou je aan een intensieve Bootcamp vooral een goed gevoel over!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Type evenement

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox