Waar?

Lummenaren kunnen zich laten vaccineren in het historische gebouw Watt17, gelegen aan het Marktplein in Heusden-Zolder. Watt17 is centraal gelegen, biedt voldoende parkeerplaats en heeft voldoende ruimte om vaccins toe te dienen. 

Watt17

Hoe kan je Watt17 bereiken?

Zin om met de fiets naar het vaccinatiecentrum te gaan? Via het fietsroutenetwerk fiets je langs mooie plekjes. Hieronder vind je welke knooppunten je kan volgen vanuit de verschillende hoeken in Lummen. Aan het vaccinatiecentrum is bovendien een ruime fietsenparking voorzien.

Inwoners van Lummen kunnen lijn 92 (Diest - Heusden) nemen naar 'Heusden kerk' of 'Heusden Berkenbos' en daar overstappen op lijn 22 of 23 naar 'Zolder pleintje'.

Deze bushalte ligt op wandelafstand (150 m) van het vaccinatiecentrum.

Plan

GPS-adres: Schachtplein

  • Via de autosnelweg: neem afrit 27 Zolder Circuit en volg de bewegwijzering naar het vaccinatiecentrum.
  • Via de Genenbosstraat (brug open vanaf midden maart), via de Kanaalweg en Brugstraat en volg de bewegwijzering naar het vaccinatiecentrum.

Er is een ruime gratis parking op het Schachtplein (420 plaatsen).

Voor minder mobiele personen (personen met een beperking, ouderen of mensen die minder goed te been zijn) zijn er parkeerplaatsen voorzien vlak bij de ingang van het vaccinatiecentrum. 

GPS-adres: Marktplein

Ben je 65+ en kan je geen gebruikmaken van eigen vervoer of het openbaar vervoer? Dan kan je gebruikmaken van de vervoerservice van lokaal dienstencentrum 't Klavertje.

Contact: 013 390 605 - lummenhelpt@lummen.be

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox