Schrijf je in voor de intergemeentelijke activiteit “GO 4 FUN” voor de 15- tot 25-jarigen

Op zaterdag 5 september 2020 organiseren de sport- en jeugddiensten van Halen, Herk-de-Stad en Lummen een intergemeentelijke activiteit “GO 4 FUN” voor de 15- tot 25-jarigen in hun gemeente. Er worden 2 formules aangeboden. De eerste formule bestaat uit een hoogteparcours, paintball en karting. Formule 2 houdt escaperoom, waterski en aquapark in.

Lummense jeugd tussen de 15 en 25 jaar kunnen zich vanaf dinsdag 2 juni 2020 om 9 uur inschrijven voor een formule via het online inschrijvingssysteem van de gemeente Lummen (https://reservaties.lummen.be). Het inschrijvingsgeld bedraagt 10 euro per persoon. Er zullen 45 plaatsen per formule beschikbaar zijn voor alle gemeentes samen. Elke gemeente beschikt dus over 15 plaatsen per formule.

Het vertrek en aankomst is aan de sporthal van Herk-de-Stad voorzien. Na de activiteiten wordt er een slotactiviteit in het jeugdhuis van Herk-de-Stad georganiseerd. Na inschrijving krijgt elke deelnemer nog de praktische informatie per mail toegestuurd.

 

Inschrijven voor deze activiteit is eenvoudig. Hoe gaat het in zijn werk?

Stap 1:            
Surf naar http://reservaties.lummen.be

Stap 2:            
Log in via je bestaand familieprofiel. Heb je nog geen familieprofiel: registreer dan eerst je familieprofiel. Je zal gevraagd worden om persoonsgegevens van diegene die je wil inschrijven te registreren. Eens je familieprofiel bestaat, moet je een volgende keer gewoon aanmelden.

Stap 3:            
Schrijf je in voor de activiteit ‘Go 4 Fun formule 1’ of ‘Go 4 Fun formule 2’. Om de inschrijving te bevestigen zal je automatisch doorverbonden worden met een online betaalsysteem.
Indien de activiteit volzet is, kan je online ook inschrijven op een wachtlijst.

Stap 4:            
Volg de instructies op je scherm om de betaling uit te voeren. Van zodra de betaling uitgevoerd is, ontvang je een bevestiging van inschrijving en betaling in je mailbox.

 

Meer informatie: Dienst vrije tijd, 013 390 515, vrijetijd@lummen.be

 

Administratief centrum

Telefoon
013 390 590

Openingsuren en sluitingsdagen

(01/07/2019 tot en met 31/08/2019)
Openingsuren
1 jul 2019 tot 31 aug 2019
ma
-
di
-
wo
-
do
-
vr
-
Openingsuren
ma
-
di
-
wo
-
-
do
-
-
vr
-
-
Checking status
Checking status
Sluitingsdagen

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox