Jaaroverzicht culturele voorstellingen

Lummen tovert een lach op jouw gezicht!

 

Ben jij het beu om thuis te zitten? Mis je de kleine geluksmomentjes van voor de lockdown? Dan heeft GCOC Oosterhof mooie vooruitzichten voor jou! In 2021 nodigt de gemeente jou namelijk uit om te komen genieten van haar eerste culturele aanbod: comedy, theater en magie. Zing samen met je kinderen mee met Kaatje, lach je zorgen weg met Jens Dendoncker en ontsnap aan de realiteit met goochelaar Nicholas. Meer informatie over data en inhoud van de voorstellingen vind je alvast in onderstaande pagina's of in de UIT-agenda. Uitleg over de ticketverkoop volgt later. Houd dus zeker de website en sociale mediakanalen van de gemeente in het oog!

Bron: Jens Dendoncker
Voor Dendoncker thuis

Programma 2021

Bron: Jens Dendoncker
Voor Dendoncker thuis

Jens Dendoncker speelt graag veilig. Hij houdt niet van verassingen, bestelt op restaurant altijd hetzelfde gerecht (met dubbele portie frietjes) en onbekende nummers laat hij steevast overgaan op voicemail. Maar hij heeft er genoeg van! Hij wil af van het juk der routine want gewoontedieren zijn nooit de helden van eender welk straf verhaal.

Zouden we Roodkapje nog kennen als ze had beslist om niet naar grootmoeder toe te gaan omdat ze bang was in het grote, donkere bos? Wat als Indiana Jones niet op zoek was geweest naar de verloren ark omdat het dinsdag was en hij dan van half tien tot half elf naar de yoga moest? En was Alice in Wonderland geen belachelijk dun boekje gebleven als ons Alice had besloten om dat dikke konijn niet te volgen in zijn hol?

Waag voor één keer samen met Jens de sprong in het onbekende en kom op 18 november 2021 naar zijn try-out in GCOC het Oosterhof! Volg die malle dikkerd in zijn hol! Voor het donker ben je thuis, dat is beloofd… Al zou het pas de dag nadien kunnen zijn (Bron: Postbus 11).

Praktische informatie:

 • Categorie: comedy try-out
 • Datum: 18 november 2021
 • Avondvoorstelling
 • Prijs per ticket: 15 euro. Naar aanleiding van de geldende maatregelen met betrekking tot corona kunnen de tickets nog niet te koop worden aangeboden.
 • Locatie: GCOC Oosterhof
Bron: vrt (ketnet)
Kaatje, Viktor en Kamiel

Ketnet Junior komt naar de gemeente Lummen toe met een splinternieuwe show vol muziek en spel: De Kaatjes grote iedereen-kan-iets-show.

Iedereen heeft wel ergens een talent zitten. In een broekzak of een boekentas, koekjestrommel of voorraadkast, in een koffer of een koffiekan, in een tuinhuis, boomhut, bezemhok, in een warm hart of in het achterhoofd. En dat moet er nu uit... want iedereen kan iets!

Samen met drie muzikanten gaan Kaatje, Kamiel en Viktor liedjes zingen, gevaarlijke knuffels bedwingen, schudden met je weet wel wat, moppen tappen van het vat, plaatjes draaien, baai baai koeienvlaaien, schuddebollen, schuddebuiken, teentje kriebelen, poepje ruiken, sierlijk balletten en retteketetten, uitmunten in stunten, haasje-overen, lachen op gezichten toveren en jonge en oudere harten veroveren (Bron: Ketnet).

Praktische informatie:

 • Categorie: muziektheater
 • Datum: 5 februari 2022
 • Middagvoorstelling: 14u
 • Prijs per ticket: 17 euro. Naar aanleiding van de geldende maatregelen met betrekking tot corona kunnen de tickets nog niet te koop worden aangeboden.
 • Locatie: GCOC Oosterhof
Bron: Nicholas Arnst
In alle eerlijkheid

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt’, komt goochelaar Nicholas Arnst met een volledig nieuwe voorstelling, getiteld ‘In alle eerlijkheid’, naar de gemeente Lummen.

Het wordt een voorstelling waarin hij af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan. Verbazingwekkende acts waarvoor u niet alleen geen verklaring heeft, maar waarvan u rotsvast overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kan bestaan. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas: groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak (Bron: Postbus 11).

Praktische informatie:

 • Categorie: goochelshow
 • Datum: 28 april 2022
 • Avondvoorstelling
 • Prijs per ticket: 25 euro. Naar aanleiding van de geldende maatregelen met betrekking tot corona kunnen de tickets nog niet te koop worden aangeboden.
 • Locatie: GCOC Oosterhof

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox