Zomerkalender 2021

Na het succes van het zomer-doeboekje dat vorig jaar aan de jongste inwoners van onze gemeente werd bezorgd, verrast het gemeentebestuur deze zomer de Lummense gezinnen opnieuw. Deze keer in de vorm van een scheurkalender die origineler en nog interactiever is.

Zomerkalender Lummen 2021

Het gemeentebestuur van Lummen verrast elk gezin met kinderen tussen 3 en 12 jaar met deze zomerkalender! Het is een leuke scheurkalender met 62 verschillende activiteiten die laagdrempelig en coronaproof zijn.  Eén voor elke dag van de zomervakantie waar het hele gezin van kan genieten! Het is een vervolg op het zomer-doeboekje maar dan nog origineler en nog interactiever. 

Surf ook eens naar de website van de zomerkalender. Daar vind je alle oplossingen, printables en andere extraatjes waar we naar verwijzen in de zomerkalender:

  • Nog méér leuke activiteiten en tips
  • Alle oplossingen en antwoorden op raadsels en sommen
  • Geweldige extra’s en blanco blaadjes om thuis af te drukken. Zo hoef je geen ruzie te maken met je broer of zus over wie de tekening mag inkleuren of wie de puzzel of het raadsel mag oplossen. Handig, toch?

De Zomerkalender werkt als volgt: de dag nadat je het kalenderblaadje mag afscheuren, verschijnt op de website van de zomerkalender telkens het juiste antwoord of vind je nog meer extra raadsels, opdrachten of knutseltips van op de achterkant. 

Bijvoorbeeld: op 10 juli scheur je het kalenderblaadje van 9 juli van de kalender af. (Ah ja… want 9 juli is voorbij – het blad van 10 juli blijft nog een dagje hangen). Op de achterkant van 9 juli lees je dus de opdracht die je op 10 juli mag uitvoeren. Hoort er een extraatje of oplossing bij die datum? Dan vind je die op de website!

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox