Praktische informatie
Menu's komende periode
Maandag 17/02: erwtensoep - boerenworst, snijbonen, puree - dessert
Dinsdag 18/02: kippensoep - gebraad, wortelen, kroketten - dessert
Donderdag 20/02: kervelsoep - hamburger, prei in room, gebakken aardappelen - dessert
Vrijdag 21/02: seldersoep - kabeljauw, schorseneren, puree - dessert
Maandag 24/02: kervelsoep - konijn met pruimen en wijnsaus, hutsepot - dessert
Dinsdag 25/02: SENIORENRESTAURANT: tomatensoep - kalkoenfilet met champignonsaus, ratatouille, rijst - chocomousse
Donderdag 27/02: champignonsoep - kalkoenschnitzel, broccoli, gratin - dessert
Vrijdag 28/02: broccolisoep - wijtingfilet, prei, gebakken aardappelen - dessert
Maandag 03/03: champignonsoep - gebraad, peren, puree - dessert
Dinsdag 04/03: bloemkoolsoep - boomstammetje, perzik, kroketten - dessert
Donderdag 06/03: peterseliesoep - kipfilet, jonge wortelen, gebakken aardappelen - dessert
Vrijdag 07/03: courgettesoep - visstick, preipuree - dessert
Maandag 10/03: landbouwersoep - chipolata, schorseneren, aardappelen - dessert
Dinsdag 11/03: juliennesoep - kipfilet in dragonsaus, wortelen, puree - dessert
Donderdag 13/03: bloemkoolsoep - blinde vink, wortelen en erwten, puree - dessert
Vrijdag 14/03: tomatensoep - kabeljauw in Béarnaise, raapjes in melksaus, aardappelen - dessert
Maandag 17/03: kippensoep - boomstammetje, jonge wortelen, pasta - dessert
Dinsdag 18/03: paprikasoep - braadworst, rode kool, puree - dessert
Donderdag 20/03: preisoep - cordon-bleu, broccoli, puree
Vrijdag 21/03: BUURTRESTAURANT THIEWINKEL: aspergesoep - gehaktballetjes met Luikse saus en spinaziepuree - pudding met koekje
Maandag 24/03: juliennesoep - goulash, witte kool, gratin - dessert
Dinsdag 25/03: SENIORENRESTAURANT: Thaise kippensoep - rundsgoulash met gebakken tijmaardappelen - pudding met koekje
Donderdag 27/03: minestronesoep - gehaktbrood, gestoofde prei, gebakken aardappelen
Vrijdag 28/03: erwtensoep - zonnevis, Provençaalse groenten, pasta - dessert
Maandag 31/03: preisoep - kippenbout, appelcompote, aardappelen - dessert
Dinsdag 01/04: tomatensoep - chipolata, schorseneren, puree - dessert
Donderdag 03/04: kippensoep - varkenslapje, knolselder, puree - dessert
Vrijdag 04/04: juliennesoep - visserspannetje, broccoli, aardappelen - dessert