Word jij onze nieuwe collega?

Op deze pagina's vind je een overzicht van de huidige vacatures van het gemeentebestuur en het OCMW van Lummen. Je leest hier ook waar je terechtkan voor meer informatie en hoe je moet solliciteren. Als er op dit moment geen openstaande vacatures zijn die aansluiten bij je competenties en interesseveld, kan je jezelf ook kandidaat stellen voor eventuele toekomstige vacatures door een spontane sollicitatie. 

Vakantiewerk woonzorgcentrum Het Meerlehof

In de maanden juli en augustus zal er weer beroep gedaan worden op vakantiewerkers voor het woonzorgcentrum Het Meerlehof.  De aangeboden betrekkingen zijn steeds halftijds (19 uren gemiddeld per week).

Geïnteresseerden (minimum 18 jaar of nog 18 jaar worden in 2018) worden verzocht zich zo snel mogelijk en uiterlijk tegen 15 april 2018 schriftelijk kenbaar te maken, enkel via onderstaand invulformulier.

Formulier

Vakantiewerk bij speelpleinwerking The Lucky's

Wat

Heb jij zin om een vrolijke kinderbende een onvergetelijke zomer te bezorgen? Dan hebben we jou nodig voor onze speelpleinwerking!

Wanneer

Elke werkdag vanaf 2 juli 2018 t.e.m. 27 juli 2018. De eerste twee weken van juli werk je van 8u30 tot 16u30. De laatste twee weken wordt er ook opvang voorzien voor- en na de activiteiten. Ofwel werk je van 8 uur tot 16 uur ofwel van 9 uur tot 17 uur. Dit wordt in samenspraak geregeld

Voorwaarden

  • Je bent beschikbaar in juli
  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je bent bezig aan een pedagogische of psychosociale studie (of gelijkwaardig door een gevolgde animatoren- of initiatorcursus).
  • Je hebt al wat ervaring met het begeleiden van kinderen en jongeren.

Interesse

Stuur je gemotiveerde brief of e-mail met cv voor 30 maart 2018 naar dienst Vrije tijd, Dr. Vanderhoeydonckstraat 56, 3560 Lummen of vrijetijd@lummen.be 

 

Vakantiewerk buitenschoolse kinderopvang 't Sjamajeeke

Wat

Je begeleidt de kinderen tijdens spelactiviteiten in een huiselijke omgeving en staat in voor hun veiligheid en verzorging. Hulp bieden bij het opruimen en onderhoud van de lokalen behoort eveneens tot je takenpakket.

Wanneer

2 monitoren voor juli (rekening houden met een sluitingsperiode van 14 dagen) en 2 monitoren voor augustus

Voorwaarden

  • je bent minstens 18 jaar
  • je volgde een psycho-sociale of pedagogische richting
  • je werkt graag met kinderen
  • ervaring in het jeugdwerk is een pluspunt

Interesse

Breng je cv en een brief met vermelding van de periode dat je beschikbaar bent (juli en/of augustus), je rekeningnummer en je contactgegevens binnen op de dienst buitenschoolse opvang of stuur deze naar Dienst Buitenschoolse Opvang, Gemeenteplein 13, 3560 Lummen en dit uiterlijk voor 30 maart 2018. 

 

Spontaan solliciteren

Wil je je kandidaat stellen voor toekomstige vacatures? Dat kan.

Bij het gemeentebestuur kan je spontaan solliciteren aan de hand van een motivatiebrief, een afschrift van je diploma en een curriculum vitae. Stuur je brief naar het college van burgemeester en schepenen, Gemeenteplein 13, 3560 Lummen.

Bij het OCMW kan je spontaan solliciteren door het sollicitatieformulier in te vullen dat je hieronder terugvindt. Als er dan een functie vrijkomt die aansluit bij je interesses en/of diploma, zullen we je hiervan op de hoogte brengen. Het sollicitatieformulier bezorg je aan de personeelsdienst van het OCMW.

Administratief centrum

Telefoon
013 390 590

Openingsuren en sluitingsdagen

(01/07/2017 tot en met 31/08/2017)
Openingsuren
1 jul 2017 tot 31 aug 2017
ma
-
di
-
wo
-
do
-
vr
-
(01/09/2017 tot en met 30/06/2018)
Openingsuren
1 sep 2017 tot 30 jun 2018
ma
-
di
-
wo
-
-
do
-
-
vr
-
Checking status
Checking status
Sluitingsdagen

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox