Lummense geschenkbon

Op zoek naar een leuk geschenk? Koop dan de Lummense geschenkbon! Makkelijk om te geven en fijn om te krijgen. Je kan zelf het bedrag samenstellen met de volgende bedragen: 5 euro, 10 euro of 20 euro. De Lummense geschenkbon is één jaar geldig en te spenderen bij heel wat Lummense handelaars en marktkramers.  

Deze geschenkbon kan je kopen aan het onthaal van het Administratief Centrum (Gemeenteplein 13) tijdens de openingsuren. Je kan zelf het bedrag van de geschenkbon samenstellen uit de waarden:

  • 5 euro
  • 10 euro
  • 20 euro

De geschenkbon is 1 jaar geldig vanaf de uitgiftedatum en kan je gebruiken bij tal van Lummense handelaars en marktkramers. Alle deelnemende handelaars van de Lummense geschenkbon hebben ook een sticker ophangen, zodat je weet waar je terecht kan met je geschenkbon.

Ben je een Lummense handelaar of marktkramer, neem dan zeker deel aan de Lummense geschenkbon! Inschrijven is heel simpel:  enkel het online formulier invullen en het lidgeld te betalen! Je ontvangt hierna een bevestiging van de dienst lokale economie en je onderneming wordt toegevoegd aan de deelnemerslijst. Het volledige reglement over de Lummense geschenkbon kan je online raadplegen. 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox