Schatten van Vlieg

Ken jij Vlieg al? Vlieg verstopte verschillende schatten in Lummen: één aan het Schulensmeer, één op het domein van de Duizendjarige Eik en één aan de bibliotheek. Een zomerse zoektocht met opdrachten leidt je op elk van deze locaties naar de schatkist.

Affiche schatten van Vlieg

Schatten van Vlieg in Lummen

Schatten van Vlieg is een zoektocht voor kinderen van 1 juli t.e.m. 31 augustus 2021.

Jij kent toch ook het spelletje ‘ik zie, ik zie wat jij niet ziet’? ‘Het is zwart, heeft vleugels en het zoemt!’ Ja hoor, Vlieg is deze zomer in Lummen met de ‘Schatten van Vlieg’.

Vlieg verstopte verschillende schatten in Lummen: één aan het Schulensmeer, één op het domein van de Duizendjarige Eik en één aan de bibliotheek. Een zomerse zoektocht met opdrachten leidt je op elk van deze locaties naar de schatkist.

Elke zoektocht duurt ongeveer een uurtje. Natuurlijk kan je deze zoektocht combineren met een wandeling, een drankje aan het Vloot of een bibliotheekbezoek,…

Vooraf reserveren hoeft niet! De opdrachtenboekjes vind je aan de UiTbalie in het Oosterhof, het bezoekerscentrum aan het Schulensmeer of in de bibliotheek. Je kan ze ook hier downloaden:

Extra tip:

  • Alle locaties liggen langs het parcours van de nieuwe Lummenekes fietsroute. Je kan er dus gewoon een daguitstap met het hele gezin van maken! Om de fietskaart te downloaden kan je hier klikken.
  • Post een leuke foto van jullie zoektocht op Facebook of Instagram met de hashtag #schattenvanvlieglummen
  • Heb je alle Schatten van Vlieg in Lummen gevonden? Wissel op één van de locaties je 3 deelnameformulieren in voor een leuke gadget! (Zolang de voorraad strekt.)

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox