Zomerkriebels

Elk laatste weekend van juni vindt op het Gemeenteplein traditioneel Zomerkriebels plaats: een gevarieerd programma voor jong en oud, en dat in een gezellige sfeer. Dan vindt ook de Lummense braderie plaats, telkens van donderdag tot en met zondag.

Zomerkriebels 2009 - publiek, dansende kinderen

Zomerkriebels 30 juni 2019

Elk laatste weekend van juni vindt op het Gemeenteplein traditioneel Lummense Zomerkriebels plaats. Ook dit jaar hebben we weer een gevarieerd programma voor jong en oud samengesteld met enkele bekende namen.  

Vanaf 13.00 uur staan volgende artiesten op het programma: Stedelijke Academie voor Muziek Woord en Dans afdeling Lummen, Balletschool Harlekijn, Kids on the Dancefloor, XPD, de populaire Ketnet reeks #LikeMe. Afsluiten doen we met Level Six waar Jo Hens (Nico uit Familie) en Katerine Avgoustakis voor de nodige ambiance gaan zorgen.

Op het Gemeenteplein zijn ook dit jaar verschillende drank- en eetstandjes te vinden. Kinderen kunnen zich uitleven bij de kinderanimatie met springkastelen en een schminkstand.

Gewijzigde verkeerssituatie

Naar aanleiding van deze activiteiten zal de verkeerssituatie op het Gemeenteplein (plein en straat) en de aanpalende straten wijzigen. De volledige tekst van het politiereglement vind je hier. Wij excuseren ons alvast voor de eventuele overlast, maar rekenen op jullie begrip.

Administratief centrum

Telefoon
013 390 590

Openingsuren en sluitingsdagen

(01/07/2019 tot en met 31/08/2019)
Openingsuren
1 jul 2019 tot 31 aug 2019
ma
-
di
-
wo
-
do
-
vr
-
Openingsuren
ma
-
di
-
wo
-
-
do
-
-
vr
-
-
Checking status
Checking status
Sluitingsdagen

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang het laatste nieuws uit Lummen in je inbox